0578575787

Wie zijn wij?

Zonnepanelenveluwe is een samenwerking tussen bouwbedrijf Braakman & Pannekoek en Welldone Installatietechniek. In Epe en omgeving zijn beide bedrijven al jaren een begrip, en inmiddels ook buiten de gemeentelijke grenzen.

 

Zonnepanelen

Doordat het rendement op zonnepanelen al snel 7% is en in sommige gevallen zelfs meer dan 10%, is de vraag naar zonnepanelen geweldig toegenomen de laatste jaren. Doordat Braakman & Pannekoek veel kennis heeft op het gebied van dakconstructies en Welldone veel ervaring heeft met zonnepanelen. Vullen deze 2 bedrijven elkaar prima aan in het plaatsen van zonnepanelen bij u!

Met de kennis en ervaring kunnen wij efficiënt werken en daardoor scherpe prijzen voor onze klanten realiseren. Mocht u willen weten of zonnepanelen voor u interessant zijn neem dan contact met ons op. Of doe nu zelf de online berekening op onze site!

 

Verwarmingstechniek

De loodgieterstak van Zonnepanelen Veluwe word gevormd door vier volwaardige gastechnische monteurs. 

Deze service & onderhouds monteurs zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van verwarmingstoestellen zoals CV-ketels. Zij hebben naast jaren lange ervaring alle mogelijke cursussen gevolgd, ondermeer bij toestel fabrikanten.

 

Werkgebied

Wij zijn gevestigd in Epe van en van oorsprong werkten wij ook hoofdzakelijk in de gemeente Epe. Succes en vakmanschap word gelukkig gedeelt waardoor inmiddels het werktgebied zich heeft vergroot in de strook Zwolle, Wezep, Hattem, Wezep, Epe, Oene, Emst, Vaassen en Apeldoorn.

 

Particuliere werkzaamheden en omgang

Onze installatie ploegen zijn gewend in bestaande woningen te werken met de daarbij behorende werkwijze en omgangs-vormen.
 

beoordeling en kwalificaties

Social media

Volg ons