0578575787

Groepenkast, meterkast vervangen?

Wij helpen u graag met uw groepenkast vervangen in de meterkast, de elektrische installatie uitbreiden of aanpassen.

Vaak komt het immers voor dat de meterkast dient te worden aangepast bij toepassing van zonnepanelen.. Een groepenkast vervangen,ook wel een meterkast genoemd is immers meestal noodzakelijk bij een nieuwe uitbreiding van de bestaande elektrische installatie.
U kunt als voorbeeld denken aan de aanschaf van een nieuwe keuken waardoor er meer elektrische apparaten een aparte groep nodig hebben. De oude groepenkast-meterkast dient dan vervangen of te worden uitgebreidt met een extra installatieautomaat, aardlekschakelaar of een hoofdschakelaar. Groepenkast-meterkast vervangen voor meer veiligheid In veel woningen is de bestaande groepenkast nog niet voorzien van een aardlekschakelaar. Een aardlekschakelaar is een extra beveiliging van de elektrische installatie die vroegtijdig de elektrische installatie afschakeld bij het ontstaan van een lekstroom. De aanwezigheid van een aardlekschakelaar is bij een nieuwe of gewijzigde elektrische installatie sinds 1975 verplicht.

Wanneer er een meterkast vervangen moet worden, is het van belang dat dit wordt gedaan door eenvelektricien die hiervoor opgeleid is, een specialist dus, de specialisten van Zonnepanelen Veluwe. Wanneer er een groepenkast vervangen moet worden bent u bij ons dus aan het juiste adres.

 


Wilt u uw bestaande groepenkast vervangen voor een nieuwe groepenkast?

 

 

Wij adviseren u welke meterkast voldoet aan uw elektrische installatie en zorgen ervoor dat uw nieuwe meterkast op een veilige en professionele manier wordt geïnstalleerd, en wordt voorzien van een nieuw zegel. Gezien wij erg hoge eisen stellen aan de betrouwbaarheid en de kwaliteit van onze groepenkasten, leveren en monteren wij alleen A-merken.

Hoe veilig is uw meterkast?

meterkast check

 

Voer gratis de veiligheidscheck uit door op de afbeelding te klikken.

 

Veilig?... of..

 

 

Veilig?..

 

nieuwe kast elektra

Social media

Volg ons