0578575787

Nefit meest vertrouwde cvketel merk welkombijnefit.nl

 

"Naast zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen beheerst Zonnepanelen Veluwe uit Epe eveneens de kundigheid voor het installeren van CV-ketels en centrale verwarming. 'Moederbedrijf' Welldone installatietechniek beschikt over de gastechnische papieren om voor U een veilige installatie op te leveren."


Welldone Installatietechniek is officieel Erkend Nefit Comfort Dealer. Sinds de allereerste HR-ketel is Nefit het meest verkochte merk en toegepaste merk in de Nederlandse markt. Bij ons als Nefit Dealer bent u verzekerd van deskundig advies, de juiste producten en professionele service. Het programma van Nefit aan CV ketels is dermate breed dat wij voor een iedere situatie een passende oplossing kunnen bieden. Uiteraard kunnen wij op verzoek ook andere merken CV-ketels aanbieden.


Nefit

Nefit is met meer dan 3 miljoen verkochte HR-toestellen al meer dan 30 jaar het meest verkochte merk. Sinds Nefit in de jaren tachtig de eerste HR-ketel ter wereld introduceerde, is het programma uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie.

 

Niet alleen voor huishoudens: ook in industrie, utiliteit en projectenmarkt is Nefit een sterke naam.

De kernbelofte is absolute zekerheid. Als partner kan Zonnepanelenveluwe  zich hier in vinden, want dat is ook het geen wat wij pretenderen.


CW-klasse uitgelegd

Het investeren in een nieuwe CV-ketel is niet iets wat U elke dag doet. Wat U wel kunt doen voor dat U een keuze maakt voor een nieuwe CV-ketel is het inventariseren van een aantal wensen welke bij Uw levenssituatie past. De verschillen zitten metname op het gebied van warmwater comfort. Hiervoor zijn door alle fabrikanten gezamenlijk CW klasses opgesteld. Dit kan Uw keuze bij een investering vereenvoudigen. Hieronder geven wij hier uitleg over.

Gaskeur CW (Comfort Warm Water)


CW staat voor ‘Comfort Warm Water’. Er zijn zes comfortklassen:  

uitleg tapklasse cw waarde


Vragen of direct een offerte?

Uiteraard kunnen er nog steeds vragen zijn aangaande een eventuele aanschaf van een nieuwe CV-ketel, dan kunt U ons benaderen per telefoon of per email voor een vrijblijvend advies gesprek. Ook kunt U op onze website zelfs met behulp van de juiste gegevens direct een offerte aanvragen.

 


Lopende akties

Ga naar de volgende pagina voor het actuele aktie overzicht>>

CV-ketel assortiment


Topline Aquapower II HRC25/30/45 verkrijgbaar in tapklasse 4, 5 en 6

 

 

 

Ultiem warmwatercomfort
Met de TopLine AquaPower kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels, als het gaat om ultiem warmwatercomfort. Direct, veel en eindeloos warm water, voor een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.

Comfortabele verwarming
Uiteraard zorgt de TopLine AquaPower ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Met de nieuwe Low Energy pomp (tot 75% lager verbruik) voldoet de TopLine II nu al aan de energiewetgeving van 2015. Er zijn vier AquaPower-toestellen met drie verschillende vermogens.

Duurzaam comfort
Alle Nefit TopLine-combiketels zijn voorzien van het Gaskeur NZ-label. Dit betekent dat ze te combineren zijn met een milieuvriendelijke zonneboiler. Hiermee kiest u voor nog zuiniger én duurzaam warmwatercomfort.


Trendline HRC25/30 verkrijgbaar in tapklasse 4, 5 en 6

 

 

De nieuwe trend in compacte kwaliteit
TrendLine is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en 'future proof'.

Klaar voor de toekomst
Vanaf 2015 moeten verwarmingsketels voldoen aan strengere Europese regelgeving. De TrendLine loopt hierop vooruit met Eco-Design. De Low Energy pomp met A-label levert bovendien tot €800 besparing op. TrendLine garandeert verder probleemloze omschakeling naar toekomstige gassamenstellingen. Klaar voor biogas en uitbreiding met duurzame energie.

TrendLine is uitgerust met de slimste software van dit moment, Intelligence Plus. De software ontdekt zelf de patronen in uw warmwatergebruik en zorgt zo voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing.


Proline Nxt HRC 25/30 verkrijgbaar in tapklasse 3, 4 en 5

 

 

De kleinste en voordeligste HR-ketel met A-label+ pomp en adaptief gasblok

 

De nieuwe generatie ProLine is nóg zuiniger met energie. Uitgerust met een volledig modulerende Low Energy cv-pomp, die de EPC nog verder verlaagt. Nieuw is de OpenTherm-aansluiting, voor nieuwe toepassingsmogelijkheden en maximale flexibiliteit bij bijvoorbeeld renovatie. Uw eventuele bestaande modulerende kamerthermostaat (OpenTherm) kunt U zelfs behouden waar U zo aan gewend was.

De doorontwikkelde ProLine NxT bouwt door op de betrouwbare prestaties en slimme extra’s die de Nefit ProLine, welke in 2011 tot "best getest consumentenbond" is uitgeroepen, zo populair maken, bij zowel woningcorporaties als particulieren. Klein, met grootse prestaties.

Nog betere energieprestaties en OpenTherm-aansluiting Nefit ProLine NxT gaat een (grote) stap verder. De kleinste heeft nu onder andere standaard OpenTherm aan boord. Het verhoogde jaartaprendement en de Low Energy cv-pomp zorgen voor optimale energieprestaties. EuP Ready, dus future proof.


Baseline II HRC24 verkrijgbaar in tapklasse 3 en 4

 

 

De degelijke Nefit BaseLine II HR-ketel biedt alles wat nodig is voor een gunstig kostenplaatje én tevreden gebruikers. De BaseLine II past over het algemeen prima op de plaats van de oude ketel en daarna geldt: geen omkijken naar. Voor gebruikers is de BaseLine II een grote stap vooruit. Hij voldoet probleemloos aan alle eigentijdse wensen: energiebesparing  mede door een zeer zuinige A-label pomp, behaaglijk gelijkmatige warmte en prima warmwater hoeveelheid. De Baseline II is optioneel uit te rusten met een ingebouwd expansievat en ook voor propaantoepassing geschikt. Kortom dé oplossing wanneer naast zekerheid ook de prijs telt.

Social media

Volg ons