0578575787

CV-ketel installatie in Apeldoorn e.o.

"Welldone Installatietechniek, de loodgieterstak van Zonnepanelen Veluwe, is Nefit Comfort dealer in Apeldoorn en omgeving kan U voorzien in alles op het gebied van verwarming en zonnepanelen. Een van onze specialiteiten is het vervangen van CV-ketels. Wij plaatsen toestellen van de hoogste kwaliteti en zuinigheid om U een energie en kostenbesparende investering te bieden voor minimaal 15 jaar. Dit doen wij met het meest betrouwbare merk Nefit. De ontdekker van de HR-ketel en nog steeds toonaangevens in de markt. Uiteraard kunnen wij op verzoek ook andere merken CV-ketels aanbieden."


Waarom Centrale Verwarming (CV) bij Zonnepanelen Veluwe?

Zonnepanelen Veluwe biedt U middels Welldone Installatietechniek direct de scherpste prijs zonder allerlei 'lokkertjes' welke U uiteindelijk toch zelf betaald. Dit betekend géén gratis Ipad, geen gratis Iphone 5, cadeaubon van de Mediamarkt of andere warenhuizen. Geen gratis maanden onderhoud in het vooruitzicht, nee direct een goede prijs. Voelt U zich hier bij prettig neemt U dan contact op met ons, of vraag eventueel rechtstreeks online de beste offerte op.

Compleet geïnstalleerde CV-ketel vanaf € 1299,-...

 

Online offerte

Direct online online een offerte opvragen op basis van de door U verstrekte gegevens? Klik op onderstaande button:

 

Online offerte aanvraag CV-ketel montage in Zwolle

 

 

 

 

 

 

 

 


Gratis adviesgesprek of informatie?

Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs kunt U contact opnemen met ons algemene telefoonnumer of middels onderstaande button:

 

gratis adviesgesprek adviseur cvketel zwolle

 

 

 

 

 

 

 

 


Meest verkochte cvketels..

Meest verkochte en toegepaste cv-ketels zijn inmiddels de Nefit Proline en de Nefit Trendline, toestellen van hoogwaardige kwaliteit, langdurige garanties tot 15 jaar..

 

Nefit Proline

Nefit proline beste uit de test consumentenbond cvketel zwolle

Klein, slim en extra zuinig comfort. De nieuwe Nefit ProLine is de kleinste en slimste HR-combiketel met indrukwekkende prestaties.

                         

De nieuwe Nefit ProLine is de kleinste en slimste HR-combiketel met indrukwekkende prestaties. Zo klein dat hij met gemak in een keukenkastje past. Maximale energiebesparing met het betrouwbare comfort van Nefit. ProLine komt bij de Consumentenbond als ''Beste uit de Test'' in de laatste cv-keteltest (november 2011). Van alle geteste toestellen is de ProLine bovendien het voordeligst. Een slimme keuze voor de kwaliteits- én prijsbewuste consument.

Verkrijgbaar in CW-klasse 3, 4 en 5

 

Nefit Trendline

CV-ketel zwolle nefit trendline beste koop

De nieuwe trend in compacte kwaliteit.TrendLine is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en 'future proof'.

 

Klaar voor de toekomst

Vanaf 2015 moeten verwarmingsketels voldoen aan strengere Europese regelgeving. De TrendLine loopt hierop vooruit met Eco-Design. De Low Energy pomp met A-label levert bovendien tot €800 besparing op. TrendLine garandeert verder probleemloze omschakeling naar toekomstige gassamenstellingen zoals bijvoorbeeld schaliegas. Klaar voor biogas en uitbreiding met duurzame energie

Verkrijgbaar in CW-klasse 4 en 5

 

kwaliteitskeurmerken

 

 

CW-klasse uitgelegd

 

Het investeren in een nieuwe CV-ketel is niet iets wat U elke dag doet. Wat U wel kunt doen voor dat U een keuze maakt voor een nieuwe CV-ketel is het inventariseren van een aantal wensen welke bij Uw levenssituatie past. De verschillen zitten metname op het gebied van warmwater comfort. Hiervoor zijn door alle fabrikanten gezamenlijk CW klasses opgesteld. Dit kan Uw keuze bij een investering vereenvoudigen. Hieronder geven wij hier uitleg over.

 


Gaskeur CW (Comfort Warm Water)


 

CW staat voor ‘Comfort Warm Water’.

 

Er zijn zes comfortklassen:  

 

CW (comfort warmwater) waarde uitgelegd


Hét installatieteam

 

Hét installatieteam, cvketel montage zwolle, heerde, wezep, hattem.. Loodgieters met verstand van zaken

 

Bovenstaand installateam verzorgd voor ons de afdeling loodgieters welke een optimale dienstverlening verzorgen met jarenlange ervaring.

 


 

Assortiment

 

producten assortiment cvketel zwolle

 

Wilt U graat weten welke toestellen er bij ons in het assortiment zitten, gaat U dan naar onze pagina voor meer informatie over cv-ketels. KLIK hier.

 


Lopende aktie

 

Kies voor de slimste combinatie slimste thermostaat nefit easy met trendline

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Slimme thermostaat zonder abonnement

 

Interesse in een slimme thermostaat maar niet in maandelijks abonnementgeld? Kies dan voor de slimste versie van dit moment: De Nefit Moduline Easy. Lees meer door op de afbeelding te klikken. Lees meer..

 

slimme thermostaat te bedienen met iphone 5, htc of android

 

 

 
 

Direct een offerte (online)

CV-ketel offerte online aanvragen in zwolle

klik hier

 

Submit your site to 300 search engines free!

Social media

Volg ons