0578575787

CV-ketel installatie in Zwolle e.o.

"Welldone Installatietechniek, de installatie- en loodgieterstak van Zonnepanelen Veluwe, is Nefit Comfort dealer in Zwolle en omgeving kan U voorzien in alles op het gebied van verwarming en zonnepanelen. Een van onze specialiteiten is het vervangen van CV-ketels. Wij plaatsen toestellen van de hoogste kwaliteti en zuinigheid om U een energie en kostenbesparende investering te bieden voor minimaal 15 jaar. Dit doen wij met het meest betrouwbare merk Nefit. De ontdekker van de HR-ketel en nog steeds toonaangevens in de markt. Uiteraard kunnen wij op verzoek ook andere merken CV-ketels aanbieden."

Binnenstad Zwolle, Diezerpoort, Wipstrik, Assendorp, Kamperpoort-Veerallee, Poort van Zwolle, Schelle, Westenholte, Stadshagen, Berkum en Holtenbroek
 


Waarom Centrale Verwarming (CV) bij Zonnepanelen Veluwe?

 

Zonnepanelen Veluwe biedt U middels Welldone Installatietechniek direct de scherpste prijs zonder allerlei 'lokkertjes' welke U uiteindelijk toch zelf betaald. Dit betekend géén gratis Ipad, geen gratis Iphone 5, cadeaubon van de Mediamarkt of andere warenhuizen. Geen gratis maanden onderhoud in het vooruitzicht, nee direct een goede prijs. Voelt U zich hier bij prettig neemt U dan contact op met ons, of vraag eventueel rechtstreeks online de beste offerte op.

Compleet geïnstalleerde CV-ketel vanaf € 1299,-...

 


Online offerte

Direct online online een offerte opvragen op basis van de door U verstrekte gegevens? Klik op onderstaande button:

 

Online offerte aanvraag CV-ketel montage in Zwolle

 

 

 

 

 

 

 

 


Gratis adviesgesprek of informatie?

Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs kunt U contact opnemen met ons algemene telefoonnumer of middels onderstaande button, of bel direct onze adviseur  op 06 - 53 30 62 53 of onze vestiging 0578 - 575 787

 

gratis adviesgesprek adviseur cvketel zwolle

 

 

 

 

 

 

 

 


Meest verkochte cvketels..

Meest verkochte en toegepaste cv-ketels zijn inmiddels de Nefit Proline en de Nefit Trendline, toestellen van hoogwaardige kwaliteit, langdurige garanties tot 15 jaar..

 

Nefit Proline NXT

 

De kleinste en voordeligste HR-ketel met A-label+ pomp en adaptief gasblok

 

De nieuwe generatie ProLine is nóg zuiniger met energie. Uitgerust met een volledig modulerende Low Energy cv-pomp, een extra energiezuinige pomp welke in de levensduur van de CV-ketel tot 800,- euro bespaart! Nieuw is de OpenTherm-aansluiting, voor meer toepassings mogelijkheden. Uw eventuele bestaande modulerende kamerthermostaat (OpenTherm) kunt U zelfs behouden waar U zo aan gewend was. Toekomstige wijzigingen qua gassoorten is voor deze HR+ CV-ketel geen probleem, daar deze een adaptief gasblok beschikt.

De doorontwikkelde ProLine NxT bouwt door op de betrouwbare prestaties en slimme extra’s die de Nefit ProLine, welke in 2011 tot "best getest consumentenbond" is uitgeroepen, zo populair maken, bij zowel woningcorporaties als particulieren. Klein, met grootse prestaties.

 

Verkrijgbaar in CW-klasse 3, 4 en 5

 

Nefit Trendline

CV-ketel zwolle nefit trendline beste koop

De nieuwe trend in compacte kwaliteit.TrendLine is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en 'future proof'. De Nefit trendline is uitgeroepen tot best beoordeelde cv-ketel 2013 door Kieskeurig.nl lees meer..

Klaar voor de toekomst


Vanaf 2015 moeten verwarmingsketels voldoen aan strengere Europese regelgeving. De TrendLine loopt hierop vooruit met Eco-Design. De Low Energy pomp met A-label levert bovendien tot €800 besparing op. TrendLine garandeert verder probleemloze omschakeling naar toekomstige gassamenstellingen zoals bijvoorbeeld schaliegas. Klaar voor biogas en uitbreiding met duurzame energie.

Verkrijgbaar in CW-klasse 4, 5 en 6.

 

zonnepanelen veluwe voordeel met cvketels


CW-klasse uitgelegd

Het investeren in een nieuwe CV-ketel is niet iets wat U elke dag doet. Wat U wel kunt doen voor dat U een keuze maakt voor een nieuwe CV-ketel is het inventariseren van een aantal wensen welke bij Uw levenssituatie past. De verschillen zitten metname op het gebied van warmwater comfort. Hiervoor zijn door alle fabrikanten gezamenlijk CW klasses opgesteld. Dit kan Uw keuze bij een investering vereenvoudigen. Hieronder geven wij hier uitleg over.

 


Gaskeur CW (Comfort Warm Water)

CW staat voor ‘Comfort Warm Water’.

Er zijn zes comfortklassen:  

 

CW (comfort warmwater) waarde uitgelegd


Hét installatieteam

 

Hét installatieteam, cvketel montage zwolle, heerde, wezep, hattem.. Loodgieters met verstand van zaken

 

Bovenstaand installatieteam verzorgd voor ons de afdeling loodgieters welke een optimale dienstverlening verzorgen met jarenlange ervaring.

 


Assortiment

 

Wilt U graat weten welke toestellen er bij ons in het assortiment zitten, gaat U dan naar onze pagina voor meer informatie over cv-ketels. KLIK hier.

diverse merken cvketels

 


Slimme thermostaat zonder abonnement

 

Interesse in een slimme thermostaat maar niet in maandelijks abonnementgeld? Kies dan voor de slimste versie van dit moment: De Nefit Moduline Easy. Lees meer door op de afbeelding te klikken. Lees meer..

 

Slimme thermostaat nest, anna, toon? Easy is the best

 

 

 
 

 

 

 

Social media

Volg ons