0578575787

Bouwkundige aanpassingen

 

Kan deze draagmuur er nu wel of niet uit? Als we de badkamer nu eens naar voren verplaatsen? Vragen die wellicht ook bij u spelen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Wel adviseren wij u altijd bij dit soort ingrijpende verbouwingen ook de hulp van bijvoorbeeld een architect of de gemeente in te schakelen. Voor het doorrekenen van de draagkracht of de beperkingen die de gemeente u wellicht oplegt.

In het voorkomende geval werken wij samen met een constructiebedrijf wat voor u de berekeningen kan uitvoeren. Zij zijn tevens in staat een gedeelte van de (gespecialiseerde) werkzaamheden uit te voeren. Bouwbedrijf Braakman & Pannekoek blijft ook in die gevallen uw aanspreekpunt. Dat werkt voor u wel zo prettig.

 

Voor meer aanvullende informatie bekijk onze uitgebreidere webpagina op www.braakmanpannekoek.nl

 

 

 

Aanbouw of uitbouw

 

U hebt maar één wens: meer woonruimte. Voor jezelf of voor je kinderen, voor de gezelligheid en voor de extra vierkanten meters. Die ruimte realiseer je nu snel en eenvoudig door het bouwen van een serre.

Een serre aanbouwen doe je niet elke dag en kan je dus het beste door een ervaren aannemer laten uitvoeren. Bouwbedrijf Braakman& Pannekoek is een dergelijke ervaren aannemer. Met de installatietechnische kundigheden van Welldone Installatietechniek hebben we zo alles onder één dak.

 

uitbouw

 

In alle rust nemen we bijvoorbaad al uw wensten door. Dit doen we in een persoonlijk gesprek.

 

Bouwbedrijf Braakman en Pannekoek

T (0578) 615 186
F (0578) 615 347
M (065) 2678 332

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u een offerte? Neem dan contact op Met Dennis Braakman of Rene Pannekoek. Een email sturen kan ook naar info@braakmanpannekoek.nl

Social media

Volg ons